Relax masaža - Ona hrani, regeneriše i budi vitalnu snagu, a deluje i na psihu i mirisno čulo putem mirisnih ulja. Blago i prijatno, ovo predstavlja jedinstveno rešenje kada poželite da se oslobodite stresa, premora, hroničnog umora ili anksioznosti. Pokreti fizioterapeuta su laganiji, i po tipu odgovaraju klasičnoj medicinskoj masaži. Poboljšava perifernu cirkulaciju, tonus i izgled kože, i smanjuje napetost mišića.

Terapijska masaža - Namenjena je lečenju bolnih stanja mišićno-koštanog sistema ili za održavanje njegovog stanja nakon poboljšanja ili izlečenja.
Pokreti fizioterapeuta su čvršći i intenzivniji te prodiru dublje u tkivo nego u klasičnoj medicinskoj masaži. Pospešuje se cirkulacija i opuštanje mišića leđa i vrata, otklanja stres i opuštajuće deluje na sve blokade u telu. Najčešći simptomi kod kojih se primenjuje ova vrsta masaže: bol, napetost i ukočenost vrata, ramenog obruča, grudnog koša i donjeg dela leđa, otvrdnuća u obliku čvorića u mišićima, oslabljeni mišići (atrofija), ograničenja kao posledica zadebljanja i skraćenja tkiva i ožiljaka, potiljačne glavobolje.

Kombinacija relaks i terapijske masaže - Vrlo lako mozete spojiti lepo i korisno, moguća je kombinacija relaks i terapijske masaže, gde dok uživate u masaži terapeuta pomažete i svom telu. Gde ćete osetiti opuštanje ali delovanjem terapijske masaže terapeut će uticati na vaša bolna mesta i poboljšati opšte stanje organizma. Terapeut ciljanim pokretima prodire dublje u mišićno tkivo i na taj način delujuje na bolno ili napeto mesto, pritom poboljšava cirkulaciju tela i smanjuje napetost mišića.